Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Salgó polcok elemei

Salgó láb, Salgó oszlop, Salgó profil
Több féle salgó oszlopot különböztetünk meg. A salgó láb méretek az elvárt magasságtó és teherbírástól függenek.

Irattári salgó polc esetén a tapasztalat szerint, elegendő a P140-es típus, ami 36x36x2 szelvényű. Nagyobb terhelések esetén válasszuk a P160-as típust, melyek megtalálhatók salgó polc árlistánkban. Salgó profiljaink felülete lehet: festett vagy horganyzott. Salgó lábak standard hosszúsága lehet 1981mm, 2438mm, 3080 mm.

Salgó Saroklemez
Salgó saroklemeznek hívjuk a polcok sarkain beszerelt háromszög alakú merevítő lemezt. A salgó saroklemezek biztosítják a salgó polc, salgó állványok állákonyságát. Haasználatuk elengedhetetlen a biztonságos salgó polcrendszerek használata esetén. A salgó saroklemezek mérete 80x80x1 mm. Felülete lehet: horganyzott vagy festett.
 
Salgó talplemez
A salgó lábak, salgó oszlopok, salgó oszlopok aljára  talplemezt szükséges helyezni, hogy ne karcolja a salgó láb a padozatunkat. Ezen túl a salgó talplemeze lehetőséget biztosítanak az esetleges rögzítésre. mely a Salgó polc letalapalását és padlóhoz való rögzítését segíti elő. A salgó talplemezek esetében megkülönböztetünk szimpla salgó talplemezt és dupla salgó talplemezt. Felhaasználásuk a salgó polc kialakításától függ. Szimpla salgó talplemezt használunk a kiegészítő mezős salgó polcnál és dupla salgó talplemezt pedig az alapmezős salgó polcnál. A salgó talplemezek felülete: lehet fesett vagy horganyzott  
 
M8x16 csavar és M8 anya
A hagyományos csavaros Salgó polc, vagy salgó polc esetében a salgó láb és salgó polc összerelelésénél, a salgó elemek egymáshoz történő rögzítésére használjuk.
Salgó csavar mérete: 8x16 mm. Salgó anya: M8 méretű. Felületük: horganyzott.    

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés