Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Csavaros Salgó Polc

Csavaros Salgó Polc, csavarmentes Salgó Polc, Salgó polcnak nevezzük a hagyományos csavaros fémpolcokat, ahol a salgó láb és a fémpolc kapcsolatát salgó saroklemez és M8 X15 csavar M8-as anyával a salgó polcot a salgó lábhoz biztonságosan köti össze.

Metrikus méretezésű Salgó polc
Akkor beszélhetünk metrikus salgó polcról csavaros vagy csavarmentes kivitelben, ha a Salgó polcok hossza és mélysége maradék nélkül osztható 100-zal.
Colos méretezésű Salgó polc
Salgó polcok az eredeti angol méretezéssel használják még a mai napig is. Angliából megvásárolt Salgó polc licenc , akkor még colos méretezés alapján, a mai napig kiszolgálja Megrendelők igényét. A csavarkötésű salgó polcok, amely 76,2 mm-es raszterű perforált Salgó profilokból és 0,8-1,2 mm vastag acéllemezből sajtolt fémpolcokból állnak.
Felületük lehet: horganyzott, vagy festett. A salgó polc elemei között a kötést M8x16-os csavarral biztosítjuk. A salgó polc rendszer állékonyságát a csomópontokon beszerelt salgó saroklemezekkel biztosítjuk.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés