Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Milyen salgó polc méretek vannak?

A salgó polcrendszer egyik legnagyobb erőssége kétségkívül a nagy teherbírás, ami garantálja a biztonságos használatot. Ugyanakkor a személyre szabhatóság is egy rendkívül fontos pozitívum, ami sok esetben nem csak egy lehetőség, hanem alapvető elvárás. Éppen emiatt a salgó polc méretek is nagyon változatos skálán mozognak, hiszen mindenki egyéni elvárásokat támaszt a tárolóelemek paramétereivel kapcsolatban.

Van, aki számára az ideális állvány alacsony, de széles. Mások inkább a keskeny, magas változatokat preferálják, mert csak így tudják helytakarékosan elhelyezni. És persze ott vannak a raktárral rendelkező vállalkozók is, akik hatalmas árukészletek tárolására keresnek megoldást. Az ő igényeiket kizárólag az extra méretű polcrendszerek tudják kielégíteni. Nem túlzás azt állítani, hogy a salgó polc méretek tekintetében szinte nincsenek határok, amik gátat szabnának a lehetőségeknek. Bármilyen elképzelést, ötletet valóra tudunk váltani. Még akkor is, ha az a célja, hogy a nagy alapterületű raktárhelyiségét faltól falig beépítse állványokkal.

Ugyanakkor nem feltétlenül kell már most tudnia, hogy mik lesznek a végleges, fix salgó polc méretek. Az általunk kínált tárolóegységek bármikor alakíthatók, bővíthetők. Felfelé, illetve oldalirányban is könnyedén hozzájuk lehet csatlakoztatni a plusz polcokat, amik ez által megnövelik a tárolás kapacitását.

A méretekkel, lehetőségekkel kapcsolatban bátran keresse fel az ügyfélszolgálatunkat, ahol a munkatársaink készségesen válaszolnak a kérdéseire.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés