Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Kedvező Salgó polc árak 2020-ban is

A Salgó polcrendszerek sikere már sok éve annak tudható be, hogy olcsó, kompakt és praktikus megoldást biztosítanak a tárolási problémákra irodákban, műhelyekben, garázsokban, raktárakban és egyéb helyeken. A Salgó polc árak funkcionalitásukhoz képest mindig is kedvezők voltak és ezért olyan népszerűek már sok éve. Áraink 2020-ban is megfizethetők lesznek még a komplex rendszerek esetében is, hiszen a Salgó polcrendszerek építőelemei költséghatékonyan beszerezhetők lesznek továbbra is.

Ha egy biztos megoldás kell a tárolásra például gumiabroncs műhelyben, szerverszobában vagy bármilyen hasonló szituációban, akkor a Salgó polc a tökéletes választás. Gyors kivitelezés és nagy teherbírás jellemző ezekre a modern polcrendszerekre, melyek strapabíró fémből készülnek, nem rozsdásodnak és bármikor bővíthetők vagy redukálhatók.

Polcrendszereink kaphatók csavaros és csavarmentes kivitelben is, mindkettőt rendkívül egyszerű összeszerelni és lebontani. Plusz az is, hogy akár festett kivitelben is rendelhetők a Salgó polcok, és a Salgó polc ár itt sem jár jelentős növekedéssel, az esztétikum viszont sokkal szebb, ami szempont lehet.

Festett csavarmentes Salgó rendszereinket például elsősorban olyan helyekre ajánljuk, ahol a hagyományos Salgó polcok helyett inkább egy kicsivel elegánsabb, korszerűbb és jobban kinéző polcrendszerre van szükség. Ilyen lehet egy nagykereskedés, bemutatószoba és egyéb helyek is, ahol fontos, hogy ne a szimplisztikus polcok kapjanak helyet.

Legyen szó festett, csavaros vagy csavarmentes kivitelről, a Salgó polc ár minden esetben kedvező, megfizethető.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés