Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Egy kompakt polcrendszer, ami bármit elbír

Amikor csak néhány holminak kell helyet találni, akkor azok tárolására egy kisebb tárolóegység, szekrény vagy állvány is tökéletesen megfelel. A tárgyak mennyiségének, súlyának növekedésével azonban már komoly tervezést igényel egy olyan polcrendszer kialakítása, ami minden tekintetben eleget tesz az igényeknek, és kellőképpen bírja a terhelést.

Ha a tárolóegység létrehozásában nincs tervszerűség, esetleg a polcok kiválasztása is felületesen történik, akkor könnyen megeshet, hogy egyenes út vezet a balesetekig, amiket jobb inkább elkerülni. A termetes raklapok, súlyos műszaki cikkek, bútorok, hatalmas árukészletek alatt bizony kevés állvány tud helyt állni. Pillanatnyilag lehet, hogy úgy tűnik, kitartanak, de aztán könnyen eldőlnek, összecsuklanak az illesztéseknél.

Amennyiben biztosra akar menni, és még véletlenül sem akarja a véletlenre bízni a polcrendszer kialakítását, akkor kizárólag salgó polcokban gondolkodjon. Ezek a fémből készült termékek elképesztően strapabírók, még a legnagyobb terhelés alatt sem fáradnak meg. Az egyszerű összeszerelhetőségüknek köszönhetően rövid idő alatt fel lehet állítani őket, nincs szükség szakember közreműködésére.

Ami még szintén a pozitívumaik sorát gazdagítja az a bővíthetőség. Szerencsés helyzetben van, ha már most pontosan tudja, hogy mekkora lesz a tárolórendszer végső kapacitása, hiszen akkor ennek megfelelően tud tervezni. Ha viszont ez egy képlékeny kérdés egyelőre, akkor sincsen probléma, a salgó polcok hosszúságát, magasságát utólag is meg lehet növelni a megfelelő termékek beillesztésével.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés