Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

A Salgó a tökéletes gumiabroncs tároló állványrendszer

A gumiabroncsok tárolása nagy kihívást jelenthet a modern autószerelő műhelyekben, hiszen kiterjedésük miatt sok hasznos helyet foglalnak az abroncsok, ha nem megfelelően tároljuk őket. Tudjuk, hogy a műhelyekben minden hasznos hely a földön kincs, így érdemes egy olyan vertikális tárolórendszert alkalmazni, mely az autógumikat képes praktikusan eltárolni. A Salgó gumiabroncs tároló állványrendszerek tökéletes megoldást nyújtanak erre a problémára, ugyanis egy teljesen személyre szabható rendszerről van szó, melyet pontosan az igényeknek megfelelően lehet kialakítani.

A legjobb gumiabroncs tároló állványrendszer jelenleg egyértelműen a Salgó, ugyanis igény szerint bővíthető, redukálható és alapjában is egy időtálló, strapabíró és költséghatékony rendszer. Azért érdemes a Salgót választani, mert autószerelő műhelyekben, autógumi raktárakban is minden esetben a célnak megfelelve lehet őket telepíteni és rengeteg hasznos helyet lehet velük a földön felszabadítani vagy szabadon hagyni azáltal, hogy az abroncsoknak megvan a saját helye.

Autógumi szervizekben és műhelyekben értelemszerűen alapvető szükség van egy megbízható gumiabroncs tároló állványrendszerre, hiszen ha többszáz különböző abroncs van jelen a műhelyben, akkor azokat rendszerezve kell tárolni. A keveredés rengeteg problémát okozna.

A Salgó gumiabroncs tároló állványrendszerek minőségi fémből készülnek, lyukosztásuk colos méretezéssel történik. A Salgó profilokon a lyukak raszter osztással készülnek, így kifejezetten strapabírók, tökéletesen alkalmasak gumik tárolására.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés