Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

A legjobb Salgó fémpolcok olcsón!

Minden modern garázsban, tárolóhelyiségben, műhelyben és irodában szükség van egy olyan polcrendszerre, mely kevés helyet foglal és mégis sok tárhelyet biztosít. A Salgó fémpolc a tökéletes választás erre a feladatra, ugyanis ezeket a polcrendszereket rendkívül könnyű összeszerelni, bővíteni és igény szerint kialakítani. A Salgó fémpolc legnagyobb előnye, hogy teljes mértékben igény szerint bővíthető. Felállítható egy néhánypolcos rendszer kisebb irodákba, szerverszobákba, műhelyekbe és garázsokba, de akár komplett raktárakat is átívelő fémpolcrendszerek is létrehozhatók a Salgó segítségével.

Termékeink elérhetők csavaros és csavarmentes kivitelben is, összeszerelésük pedig kifejezetten egyszerű, nem igényel különösebb szakértelmet.

A megfelelő kivitel kiválasztása mindig függ attól, hogy mekkora teherbírást kell majd a fémpolcoknak elviselnie, effelől érdemes velünk konzultálni rendelés előtt.

A Salgó fémpolc árak a gyártási méretektől, az elvárt teherbírástól és nem mellesleg a felületkezelés módjától is függenek, tehát ennek megfelelően érdemes kalkulálni a komplexebb polcrendszerek esetében.

Miért érdemes a Salgó fémpolcokat választani? Azért, mert kompakt, praktikus és strapabíró tárolórendszerről van szó, mely kisebb vállalkozások és nagyobb cégek raktározási igényeit is képes kielégíteni. A Salgó polcok lehetővé teszik, hogy például egy nagyobb alapterületű raktárat is olcsón, költséghatékonyan be lehessen rendezni, de egyébként irodákban, autószerelő műhelyekben és garázsokban is nagyon praktikusan lehet használni a Salgó polcokat.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés